Centre de dansa Marta Coll
Comparteix www.dansamartacoll.com:
Qui som?


El Centre de Dansa Marta Coll, fundat el 1990, és una escola de dansa de titularitat privada reconeguda i autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Portem més de 20 anys treballant amb nens i nenes a partir dels 3 anys i fins a qualsevol edat que vulguin gaudir de la dansa tant a nivell amateur com professional. Ens hem especialitzat en la dansa clàssica ja que aquesta es considera adient per tal d’afavorir el correcte desenvolupament psicofísic del nen i aporta la base tècnica necessària en l’aprenentatge de qualsevol tipus de dansa.

En aquest sentit oferim els ensenyaments de la nova reglamentació de dansa dins de la LOGSE, impartint el nivell Elemental i també estudis de grau Mitjà.

Adscrits al Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre preparem a les proves d’accés, als alumnes que si volen dedicar professionalment.

També donem la possibilitat de seguir els cursos de la Royal Academy of Dancing de Londres (graus i vocational exams) i de la Imperial Society of Teachers of Dance. Així l’alumne que ho decideix pot obtenir una titulació, ja sigui en Ballet Clàssic, com en Modern Jazz.

També oferim altres disciplines con són el Funky, Hip Hop, Modern Jazz, Pilates i Sevillanes.

El Centre participa en gran nombre de Trobades de Dansa juntament amb altres escoles, ballem per a la Marató per Nadal i muntem un gran Festival de Fi de Curs al Teatre Jardí de Figueres, tot perquè l’alumne visqui en pròpia pell l’experiència de ballar en públic.
Centre de dansa Marta Coll | Tel. 972 50 61 23 | Plaça del Sol, 3 - 17600 Figueres (Girona) | info@dansamartacoll.com | www.dansamartacoll.com

Disseny web: